CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

31 May 2011

Apabila perlu membuat pilihan...the priority!!

Assalammualaikum guys and gurls....

Lamakan aku menyepi. Seriously, memang sangat busy. Jadi runner untuk family ke sana ke sini tapi yang penting aku puas hati.

Sepanjang May ni banyak benda yang aku buat. Order yang ibu aku dapat tak putus-putus. Alhamdulillah..

End of this month aku rasa berbelah bagi pulak. Kolej panggil main badminton pegi Ipoh. Inthe same time, dah start keje pulak. I have to make the right decision sebab taknak menyesal lagi. Anyway, i am glad having my wonderful mom in my life. She is my best buddy forever. Ibu sangat menyokong aku & sentiasa membantu aku. Thanks mummy.

Semalam, 1 hari dijalanan & sangat memenatkan. Ada 1 benda yang aku terpikir sampai hari ni.
Minyak aku isi RM 10, kancil tak sampai 1 hari dah abis. Padahal pusing Pasir Gudang jer. Itulah impak yang aku rasa bila harga barang dah naik. Sekarang tak macam dulu, bawa RM50 pegi pasar beli lauk boley cover sampai seminggu. Sekarang, RM50 untuk beli lauk kat pasar tahan 2 hari je. Ish3.

Baru 2 minggu aku duduk rumah, tak tahan tengok ibu aku belanja barang2. Duit keluar macam air. The driven factor make me feel to work hard nowaday. Berape banyak keje yang aku boleh buat, aku akan buat. Berusaha keras untuk kehidupan yang lebih cemerlang dan diredhai Allah. InsyaAllah. Amin.

Ok lah. i've got to go.

See you all on the next entry ya!

Bubye.

2 comments:

chilun @ cik pau @ bibimie said...

salam groupmate. jgn lupa siapkan entry cabaran #1 ipad mysuperkids yaahh...

nur said...

DEAR,
HURRY UP!
UPDATE ENTRY UTK CABARAN #1 MOMMYLYNA..

C&P YANG NI PUN TAKPE..
http://nurhafiz2009.blogspot.com/2011/07/jejak-kasih.html

GRUP J,
6 July 201